Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice.

Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul www.echipamente-constructii.ro, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.
In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului) in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre comerciant
Inlocuirea produsului

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului , in contul indicat

Retur

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.echipamente-constructii.ro

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite sau uzate!
Deteriorarea produselor,ambalajului original sau lipsa accesoriilor produselor vor diminua valoarea returului.
Toate costurile necesare aducerii produsului la starea initiala achizitionarii sau posibilitatea revinderii acestuia ca produs second hand vor fi aduse la cunostinta Cumparatorului pe baza unui deviz a carei valoare se va reduce din cea a returului.

In cazul produselor echipate cu motor termic valoarea returului se va diminua procentual din valoarea de nou deoarece acestea odata pornite presupun intretinere ulterioara regulata . Acesta este motivul pentru care in momentul achizitionarii/livrarii motoarele termice nu sunt alimentate cu uleiuri pentru lubrifiere sau carburanti. Motoarele in 2 timpi din momentul punerii in functiune (alimentare cu combustibil) trebuie pornite in intervale de timp regulate pentru a nu se deteriora sistemul de alimentare/aprindere.

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.echipamente-constructii.ro nu corespunde cerintelor dvs( inainte de a-l utiliza,porni,proba )si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

Procedura de returnare

1. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului.
2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid agreat (Fan Courier) la adresa Bdul Iuliu Maniu nr.8A, Bucuresti, sector 6 (cladirea GEMA) precizand pe colet „Returnare produs”. CUMPARATORUL este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor APS EXPERT SERVICE veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre